Universitate acreditată prin Legea nr. 241/2002
..
şi evaluată cu "GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT"

Am inceput inscrierile pentru admitere in anul universitar 2020-2021.


In situatia in care intampinati dificultati cu admiterea online va puteti inscrie si la sediul universitatii de luni pana vineri intre orele 09.00-17.00 sau sambata intre orele 09.00-13.00. Ne puteti contacta la numarul de telefon 021.330.90.32 sau pe mail la adresa departament_it@univnt.ro


Universitatea ″Nicolae Titulescu″ din Bucuresti s-a afirmat ca o institutie de învatamânt autentica, serioasa, ca o prezenta distincta si larg apreciata în peisajul învatamântului superior din tara noastra.

Beneficiind, înca de la înfiintare, de un corp profesoral de elita, activitatea universitatii noastre s-a desfasurat sub semnul calitatii si exigentei. Dovada elocventa, în acest sens, sunt absolventii nostri, multi dintre ei fiind deja afirmati în profesiile pe care le- au îmbratisat.

Preocuparea pentru performanta, în consonanta cu exigentele societatii contemporane, este dublata de eforturile pe care le facem pentru a asigura studentilor si dascalilor lor conditii dintre cele mai bune. Universitatea dispune de un sediu nou, modern, cu amfiteatre si sali de seminarii spatioase, laboratoare bine dotate, biblioteca înzestrata cu cele mai noi aparitii editoriale, acces la Internet, camin propriu, baza sportiva etc. Toate acestea asigura cadrul ambiental propice desfasurarii unei activitati didactice si stiintifice de calitate.

Ne propunem sa actionam în asa fel, încât Universitatea ″Nicolae Titulescu″ sa confirme si în viitor aprecierile de care se bucura, concretizate în acreditarea academica obtinuta, sa-si mentina si sporeasca prestigiul.

Deviza noastra este si va fi: învatamânt de calitate, profesionalism si exigenta.

 
Presedintele Consiliului de Administratie,
Prof. univ. dr. Ion NEAGU


[...]

Nicolae Titulescu
Nicolae Titulescu
1882  -  1941
Nicolae Titulescu
Revista de prezentare
Revista de prezentare
Stiri
Arhiva